Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk beschermt u woning tegen houtrot en geeft tevens een nette uitstraling. Je kunt buitenschilderwerk in twee categorieen onderverdelen: kozijnen/ramen/deuren en gevelbehandeling. 

Kozijnen en deuren

Naast gevels vragen ook de houten delen van de buitenzijde van uw huis onderhoud. Denk hierbij aan de kozijnen, gevelbeplating, deuren en ramen. Buitenschilderwerk beschermt deze onderdelen van uw woning en zo zijn houten kozijnen met het juiste schilderwerk veel minder kwetsbaar voor houtrot en zullen ze veel langer meegaan. Door het vervangen van loszittende beglazingskit dringt het vocht niet binnen in het hout. 

Gevelbehandeling

Onder gevelbehandeling valt het onderhoud en schilderwerk aan de gevel. De gevel heeft het door de diverse weersomstandigheden vaak zwaar te verduren in ons land. Juist door deze verschillen in typen weer (van een zomerdag met een temperatuur van meer dan 30 graden naar een hagelbui of een strenge vorst) geeft goed onderhoud/behandeling u een goede bescherming en een mooie afwerking. Wij brengen de gevel van uw huis weer in de juiste conditie door afbladderende verf, scheuren in uw schilderwerk of kleurverschil aan te pakken.

Behandelplan/Onderhoudsplan

Als u een vraag heeft over het buitenschilderwerk komen we graag bij u langs voor een adviesgesprek. Samen met u kijken we dan wat nodig is en hoe we dit kunnen bereiken. Gevels hebben bijvoorbeeld een andere aanpak nodig dan het houtwerk en zo maken we voor ieder huis een specifiek onderhouds-/behandelplan. Als specialist kunnen wij zien wat in uw specifieke situatie de beste optie is.

Eventueel kunnen we dit behandelplan of onderhoudsplan ook in een aantal jaren verspreiden. Zo spreidt u de kosten en wordt er ieder jaar een stukje van uw huis opgeknapt. 

Ap6J1E_TPl7FeBXZOJ5bF_wfLjwnn-j6O1iQStw1p8nJ

 

Ak8QTRp3X4PQiqNeVWytPKzOQWVqBl0I8mqSUoGkN-hN

 

ApIwti853-qqPi22LCeARTZrOeaMcgpCRzKbZ32P-NTK

 

Ik wil een offerte:

Vul uw eigen inhoud in.