Reparatie en herstel

Aan de hand van de actuele staat van het houtwerk brengen wij een advies uit of het kozijn nog te repareren valt of dat het beter is om een gedeelte te vervangen. In veel gevallen zullen wij proberen een reparatie toe te passen omdat bij het vervangen er twee soorten hout naast elkaar worden geplaatst. Beide soorten hout hebben een verschillende werking, waardoor het hout bijvoorbeeld verschillend reageert op temperatuursveranderingen. Het uitvoeren van deze werkzaamheden wordt gedaan met duurzame materialen waaronder Repair-care. 

Beglazingskit controleren en vervangen

Een goede kitnaad is erg belangrijk en dat geldt niet alleen voor buiten maar ook voor binnen. Als een kitrand 'openstaat' heeft schilderen eigenlijk geen zin, omdat vocht het hout dan aan kan tasten. De meeste houtrot ontstaat doordat de beglazingskit niet in orde is.

Neuslatten plaatsen

Ventilerende glaslatten aan de onderzijde bij dubbel glas zijn vaak ter plaatse van de spijkers beschadigd en vertonen zwarte plekken. Hierdoor laat de verf los. Dit veroorzaakt vervuiling met kans op rotte plekken in de kozijnen. Mocht door het bovenstaande het liggende deel van het kozijn dusdanig aangetast zijn is plaatsen van een neuslat voor u de juiste oplossing. Hiermee dek en sluit je het kwetsbare deel van het kozijn af.

Ik wil een offerte:

Houtrot reparatie van een kozijn

Houtrot herstel kozijn Apeldoorn 1
Houtrot herstel kozijn Apeldoorn 2
Houtrot herstel kozijn Apeldoorn 3
Houtrot herstel kozijn Apeldoorn 4

Vul uw eigen inhoud in.