Bij de term duurzaam onderhouden wordt niet vaak gedacht aan schilderwerk. Duurzaam onderhouden betekent niets anders dan aandacht geven aan uw woning of bedrijfspand met het oog op de toekomst.

Na de offerte aanvraag volgt het bezoeken van de klant om het schilderwerk te beoordelen en eventuele gebreken in kaart te brengen. Hierdoor zal er voor de klant een duidelijk beeld ontstaan welke werkzaamheden nodig zijn om het houtwerk/schilderwerk in goede conditie te houden.

De toegevoegde foto’s laten zien dat met behulp van de hoogwerker een dakkapel weer in goede conditie is gebracht. Juist ‘hoge’ delen van woningen verdienen extra aandacht omdat weersinvloeden een grotere rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan het slecht kunnen schoonhouden van het houtwerk omdat het simpelweg moeilijk bereikbare hoogtes zijn.

Hier willen wij ons graag in onderscheiden door ook op grote hoogtes het resultaat te leveren wat van ons verwacht wordt.

Bij schilderwerk speelt ook de adviserende rol om mogelijke aanpassingen te verrichten waardoor de duurzaamheid wordt vergroot. Denk hierbij aan het plaatsen van neuslatten, duurzaam verwijderen van houtrot, het bepalen van een passende kleur e.d.

Ook kan er gekeken worden naar een onderhoudsplan van bijvoorbeeld woningen, bedrijfspanden en appartementencomplexen. VvE’s kunnen ook terecht voor o.a. schilderwerk, glasbewassing en onderhoud.

Kortom, het buitenschilder seizoen is weer begonnen en wij staan graag voor u klaar.

Vrijblijvende Offerte?

Dakkapel schilderwerk schuren.JPG
Dakkapel geschilderd.JPG
Hoogwerker steiger klimmateriaal.JPG